Categorii

Caracteristici mănuși

În timpul activității de la locul de muncă, mâinile sunt în permanență în contact direct cu obiectele și materialele, deci este important ca utilizatorul să găsească mănușa potrivită pentru riscul de pericol la care se expune. Indiferent de domeniul în care are loc activitatea utilizatorului, uvex are soluții pentru fiecare. De la medii uscate, umede și uleioase până la domeniul chimic, fiecare purtător găsește soluția potrivită.

UVEX SAFETY Gloves GmbH & Co. KG, Germania este centrul de competență pentru mănuși de siguranță. Astfel producția și dezvoltarea modernă, un departament de cusut intern și un laborator asociat cu o tehnologie extensivă de testare și de aplicare, împreună cu dezvoltarea de fire inovatoare, tricotarea și prelucrarea noilor formulări de de acoperire fac soluțiile găsite să fie potrivite industriei și angajațiilor individuali.

Bamboo TwinFlex®

Tehnologia Bamboo TwinFlex® este marcă înregistrată a UVEX SAFETY Gloves GmbH & Co. KG, Germania.

DSM Dyneema® Diamond este marcă înregistrată a Royal DSM N.V.

   

Tehnologia de ultimă generație ce stabilește noi standarde în ceea ce privește protecția, confortul, calitatea, flexibilitatea, dexteritatea și economia.Combinația perfectă dintre fibrele naturale de bambus și fibrele de protecție de înaltă tehnologie asigură un climat excelent și o protecție eficientă.

Nivelul de protecție la tăiere C și D

Fibrele de sticlă rezistente la tăiere și poliamida rezistentă la abraziune, garantează o protecție mecanică optimă. Folosirea fibrelor de oțel în combinație cu poliamida, crește protecția la tăiere până la nivelul D.

Fibrele de bambus moi și confortabile combinate cu fibre HPPE determină rezistența ridicată la rupere.

Fibrele de bambus combinate cu fibrele inovatoare DSM Dyneema® diamant, oferă o creștere semnificativă la tăiere și rupere.


Xtra Grip

Tehnologia uvex Xtra Grip gestionează în mod fiabil ulei și lichide. Stratul nitrilic asigură o aderență eficientă, menținând un nivel ridicat de flexibilitate și o senzație tactilă remarcabilă plus confortul optim al purtătorului. Această tehnologie se aplică  mănușilor de siguranță selectate care protejează împotriva riscurilor mecanice șau chimice. Complet fabricate în Germania.


uvex 3D-Ergo

Tehnologia uvex 3D-ergo se bazează pe forma anatomică de mână 3D, pe sistemul elastic de acoperire a polimerilor acva și pe o linie de acoperire fină, bazată pe poliamidă / elastan. Rezultatul, precizie ridicată a vârfului degetelor.


uvex ERGO

Dexteritate naturală garantataă de această tehnologie. Datorită matrițelor ergo noi, a materialelor de căptușire, mănușile au formă perfectă. Astfel sunt îmbunătățite manevrabilitatea și flexibilitatea mănușilor pe termen lung.

uvex climazone hand climate management

uvex climazone funcționează ca sistemul climatic al organismului, menținând temperatura corpului la un nivel constant, confortabil. Căldura excesivă și umiditatea sunt îndepartate efficient, reducând senzația de frig. Materiale de ultimă generație, soluții unice de ventilare asigură o calitate ridicată a produselor. Rezistenșa materialului, designul ventilat și retenția ridicată a umidității creează un confort real, protejând mâinile și menținându-le uscate.


Mănuși de protecție pentru operare afișaje touch

Mediile de lucru solicită siguranță. Acest lucru necesită o mănușă de protecție care permite utilizatorului să opereze afișaje în mediile în care se găsesc monitoare și afișaje multi-touch. Uvex a dezvoltat și produs un produs adecvat și optimizat special pentru utilizarea cu afișaje industriale touch pentru o gamă largă de aplicații.


uvex dezvoltă continuu tehnologii inovatoare în domeniul fibrelor și învelișului mănușilor. Tehnicile folosite de uvex pentru combinarea materialelor și pentru confortul purtătorului sunt de o importanță majoră pentru a obține niveluri ridicate de durabilitate și performanță. Un astfel de test pentru rezistența la tăiere se poate urmări aici:

Dimensiune
Circumferinta (mm)
Lungime (mm)
Marimea 7
178 mm171 mm

Marimea 8

203 mm

182 mm

Marimea 9

229 mm

192 mm

Marimea 10

254 mm

204 mm

Marimea 11

279 mm

215 mm