Livrarea produselor se face la adresa indicata de dumneavoastra in formularul de livrare prin intermediul Fan Curier sau prin ridicare de la punctul de lucru al firmei din Baia Mare, Str Lupului nr 73, Baia Mare, Maramures.

Comenzile in valoare totala mai mare de 450 RON + TVA beneficiaza de livrare gratuita. Pentru comenzile in valoare totala mai mica decat 450 RON + TVA transportul si rambursul se suporta de catre client.

Termenul de livrare este urmatorul:

  1. Pentru produsele aflate pe stoc - maxim 2 zile lucratoare de la confirmarea comenzii (in cazul platilor Ramburs) SAU maxim 2 zile lucratoare de la confirmarea platii in contul firmei (in cazul platii prin ordin de plata).
  2. Pentru produsele ce nu se afla pe stoc rugam sa ne contactati la tel 0744.421.355/0745.852.634 sau prin email la comenzi@safetygrup.ro iar termenul de livrare vi se va comunica ulterior in functie de produsul comandat.

Va rugam sa verificati integritatea coletelor in momentul in care le primiti de la curier iar in cazul in care coletul este deteriorat (prezinta urme clare de lovire/ desfacere), va rugam sa refuzati primirea lui.