Înființată în anul 2006 societatea Safety Grup-Ro SRL, a adus pe piața din Romania seriozitatea si calitatea germană odată cu distribuția autorizată a produselor purtand marca UVEX.
    Sloganul uvex - protecting people, este motto-ul nostru. Protejăm oamenii. La muncă si in timpul liber. UVEX înseamnă siguranță la locul tău  de muncă indiferent de mediul în care lucrezi, uvex înseamnă siguranță in mișcare, în drumeții, pe bicicletă sau pe partia de ski.

    Avem disponibilă pentru tine o întreagă gamă de echipamente de protecție individuală - de la căști de protecție, ochelari, măști, antifoane, salopete, pantaloni pana la incalțăminte de orice tip și mărime. Toate sub brandul calității uvex, brand care are o singură misiune - protecția ta.         

    An de an aducem cele mai inovative  tehnologii din domeniul protectiei muncii, an de an suntem alături de tine cu cele mai sigure și calitative echipamente, pentru ca tu, Clientul nostru să fii mulțumit și să te simți in siguranță oriunde te-ai afla. Produsele uvex respectă cele mai înalte standarde de siguranță, calitate și confort, lucru dovedit prin numeroasele premii câștigate de-a lungul anilor pentru Inovație, Siguranță, Calitate.

De aceea te așteptăm pe tine, Clientul nostru, sa iți alegi de pe site-ul nostru www.safetygrup.ro orice ai avea nevoie pentru a te simți în siguranță atât tu, cât și familia ta!

    Echipa noastră este la dispoziția ta în fiecare zi de luni pană vineri intre orele 9-16, pentru a răspunde cerințelor  tale, pentru a alege împreuna ceea ce ți se potrivește !

           Și nu uita, suntem aici pentru tine, pentru că uvex protejează oamenii !


                     Denumirea firmei: SAFETY GRUP-RO

                     Adresa Sediului Social: Cicârlău nr. 225, Cicârlău, Maramureș

                     Cod unic de inregistrare: RO18948356

                     Nr. Reg. Comerțului:  J24/1298/2006

                     IBAN: RO19BACX0000001575166000

                     Banca:  UNICREDIT BANK

                     Telefon:  0744.421.355