Categorii

Îmbrăcămintea de protecție uvex este funcțională și elegantă, adaptată individual. Asigură protecția fiabilă potrivită oricărui domeniu de activitate. De la costumul de protecție chimică, până la îmbrăcămintea clasică multifuncțională, uvex oferă îmbrăcămintea necesară și potrivită fiecărei sarcini. Îmbrăcămintea de protecție uvex este fabricată folosind materiale de primă clasă ce sunt la rândul lor, supuse verificărilor stricte de calitate. Potrivire perfectă, ergonomie perfectă fac îmbrăcămintea uvex să asigure o performanță ridicată în toate domeniile.

Zonele de întindere sunt poziționate strategic facilitând libertatea de mișcare și sporind confortul purtătorului. Materialele integrate de întindere sunt de înaltă calitate și își mențin forma. Ele facilitează mișcarile de economisire a energiei, ajutând astfel purtătorul să atingă un nivel constant de performanță pentru întreaga perioadă de uzură.


uvex banwear+

Țesătură de protecție permanentă, ignifugată formată din 50% bumbac, 49% poliester și 1%fibre anti-statice.

Stabilitate dimensională, rezistența la abraziune, rezistența culorilor, confort ridicat al purtătorului

Țesătura este respirabilă, hidrofilă (transpirație absorbantă), atingere moale, rigiditate scăzută

Firele Nega-Stat® sunt alcătuite dintr-un miez de carbon acoperite cu poliester, prevenind dezvoltarea scânteilor inflamabile prin reducerea acumulării de energie electrică statică

uvex banox+

Țesătură de protecție foarte rezistentă ignifugată fabricată din bumbac 100%

Respirabilă și hidrofilă (transpirație absorbantă)

Bumbacul de înaltă calitate asigură confortul sporit al purtătorului, atingere moale, rigiditate scăzută

Siguranța și eficiența economică sporite prin legarea permanentă a componentelor ignifuge în miezul fibrei

HYBRIDTEX®

Echipament inovator ce încorporează două proprietăți diferite într-un singur material : un interior hidrofil și un exterior hidrofob

Ușor și respirabil

Menține corpul cald și uscat, datorită transferului efectiv de umiditate de la interior spre exterior

Protecție eficientă împotriva umezelii externe și murdăriei

SILVERPLUS®

Ioni de argint cu efect anti-microbian ce împiedică bacteriilor pe țesături, asigurând astfel un management eficient al igienei și prospețimii

Eficacitate de 95% în primele două ore

Sprijină echilibrul natural al florei pielii

Lavabil

Tehnologia plisee – extrem de flexibilă, mărește adaptabilitatea materialului, îi permite să se extindă de aproximativ patru ori mai mult decât materialul de bază.

Pentru respingerea murdăriei, uvex a creat un strat special al imbrăcămintei, ce împiedică pătrunderea acesteia în fibre. Prin urmare  materialul este foarte ușor de spălat, uleiul nu se poate fixa, praful de grafit se poate elibera ușor din țesătură. Rezultatul este protecția de lungă durată cu vizibilitate optimă.

Materialul jachetei funcționale este realizat printr-o tehnologie cu două fețe. Bi-elastic (în jur de 30% tulpină laterală la 25 Newton). Realizat din SILVERPLUS® și HYBRIDTEX®. Elasticitatea de restaurare e de 99%, rezistent la abraziune cu o mare cantitate de poliamidă.

 

Stratul laminat din polipropilenă foarte ușor și etanșant, oferă o barieră eficientă împotriva multor substanțe chimice, organice și anorganice lichide.  Datorită materialului extrem de durabil combinat cu cusături sudate și lipite, oferă protecție în condiții grele de muncă fără a afecta confortul purtătorului.

Certificare

Produsele și componentele uvex sunt testate de laboratoare și instituții independente.

Oeko-Tex® Standard 100

În conformitate cu criteriile standardelor Oeko-Tex® Standard 100, textilele testate garantează că nu există substanțe care să afecteze sănătatea umană. Acest certificat este dobândit doar de produsele ce îndeplinesc cerințele foarte stricte și care sunt supuse testelor în derulare.


Poliester reciclat

Reciclarea sticlelor PET s-a dezvoltat în ultimii ani, într-o asemenea măsură încât a permis materialelor funcționale cu proprietăți remarcabile din poliester reciclat. Aceste materiale oferă un confort excepțional al purtătorului, fiind și ușor de întreținut.

Datorită calității ridicate a fibrelor de reciclare diferența în ceea ce privește proprietățile firelor de aderență, vopsirea și strălucirea materialelor fabricate din poliester pe bază de ulei este insesizabilă.

Bumbac organic

Spre deosebire de bumbacul convențional, bumbacul produs organic, folosește mai ales plante din soiuri vechi care necesită udare mai puțin intensă. Utilizarea pesticidelor și substanțele chimice este strict interzisă. Modelele uvex de bumbac organic îndeplinesc cerințele Global Organic Textile Standard (GOTS) : cel puțin 95% din bumbacul utilizat provine din cultivarea organică controlată.